Välkommen till Bills värld
  
Bills rekommendationer
   Vanliga frågor
   Gratis
   Om Bills nyhetsbrev
   Skicka e-post till healern Bill Austin
   Rekommendationer
  


Program om läkande hologram
   Program för daglig support 
   healing program för pengar

   Självledd healing

 


Healingssessioner
   Skapa din egen
  
DNA-aktiveringar
   Rensa kraftfält
   Kraftunderhåll
 


Änglakontroll
   Känslomässig healing
   Mental healing
   Förflutna händelser
   Personlighetshealing
   Änglaupplysning
 


Praktisk kontroll
   Rensningssessioner
   Profilrensningssessioner
   Överflödssessioner
   Känslomässig kontroll
   Upplysningssessioner
 


Healingprodukter
   Videofilmer om änglakontroll
   Videofilmer om praktisk kontroll
   Startkit för healing
   healingmoduler att lyssna på
 

Copyright @ 2009,
 William M. Austin, III.

Med ensamrätt, 2009.

Startsida | Om Bill | Program | Healing | Andlig tillväxt | Utbildning | Konst | Joint Ventures
Mitt namn är Bill Austin och jag är en andlig helare/botare, lärare, artist och grundare av flera moduler för energihealing och andlig tillväxt. Jag har hjälpt människor från hela världen med andlig healing och upplysning i över nio år. Jag har upptäckt att den verkliga källan till välmående är energetisk.

De flesta sjukdomar och krämpor härstammar från emotionella och mentala energier som är blockerade eller som sitter fast. Energihealing rensar auran, tar bort blockeringar från energimeridianer och läker och balanserar chakras. De sju chakra-systemet (rot, sakrum, solar plexus, hjärta, hals, tredje ögat och hjässan) innehåller människokroppens största energicentra.

Jag erbjuder ett brett utbud av andliga healingssessioner och aktivering av andlig tillväxt som hjälper dig att rensa energifält, chakras, meridianer och auras på känslomässiga och mentala energier som är skadade, blockerade och som sitter fast. När du frigör energiflöden upplever du ökad fysisk hälsa och vitalitet.

Jag hjälper också andra genom färghealing och genom att koda frekvenser för healing och andlig tillväxt till konst. En kostnadsfri energihealingspresentation som finns på startsidan för HealingHolograms.com kan hjälpa med andlig tillväxt och förbättra kvaliteten inom alla områden i ditt liv. Jag skapade bilderna i presentationen specifikt för at hjälpa dig att läka och balansera varje chakra, rensa dina meridianer, läka din aura, frigöra rädsla, rensa penningblockeringar och ställa in dig på "attraktionslagen".

Titta gärna på presentationen och anmäl dig till min kostnadsfria e-utbildning inom upplysning och andlig healing. Anmäl dig för att delta i detta kostnadsfria program genom att kryssa för rutan längst upp till vänster på varje webbsida eller i anmälningsrutan under presentationen.

Allt innehåll är på engelska. Vi ber också att all korrespondens sker på engelska.

Klicka här för att gå till webbplatsen!

frigör rädsla

andlig tillväxt

energihealing

attraktionslagen

läka chakras

läka aura