Tervetuloa Billin maailmaan
  
Billin suositukset
   Useasti kysytyt kysymykset
   Ilmaista tavaraa
   Billin uutiskirjeestä
   Lähetä parantajalle s-postia
   Kokemuksia
  


Parantavat hologrammiohjelmat
   Päivittäiset tukiohjelmat 
   Vaurauden parantaminen

   Itseohjattu parantuminen

 


Parantavat sessiot
   Rakenna Omasi
  
DNA aktivoinnit
   Puhdista energiapaikat
   Energinen korjaus
 


Angelic Mastery (AM)
   AM - Tunne parantumimen
   AM - Mielen parantuminen
   AM - mennet tapahtumat
   AM - Itseparantuminen
   Enkelimäinen oppiminen
 


Practical Mastery (PM)
   PM Puhdistumissessiot
   PM Tyhjentämissessiot
   PM Riittoisuussessiot
   PM Tunteellinen taituruus
   PM Valaistumissessiot
 


Parantavat tuotteet
   Angelic Mastery Videot
   Practical Mastery Videot
   Parantumisen aloituspaketit
   Ääniparantumisen modulit
 

Copyright @ 2009,
 William M. Austin, III.

All Rights Reserved, 2009.

Alkuun | Tietoja Billistä | Ohjelmat | Parantuminen | Henkinen kasvu | Koulutus | TaideYhteisyritykset
Nimeni on Bill Austin ja olen henkinen parantaja, opettaja, taiteilija ja usean energian perustaja, parantava ja henkisen kasvun auttaja. Olen auttanut ihmisiä kaikkialta maailmasta henkisessä paranemisessa ja valistuksessa yli yhdeksän vuoden ajan. Olen havainnut, että hyvinvoinnin todellinen lähde on energia.

Suurin osa sairauksista ja taudeista alkavat tukituista tai juuttuneista tunteellisista ja henkisistä energioista. Energia-paraneminen selvittää säteilyn; avaa energia meridiaanit, parantaa ja tasapainotta. Seitsemän chakran järjestelmä (juuri, ristiluu, sisuspunos, sydän, kurkku, kolmas silmä ja kruunu) sisältävät ihmisen kehon suurimmat energiakeskukset.

Tarjoan laajan valikoiman henkisiä parantavia istuntoja ja henkistä kasvua, aktivoinnit, jotka auttavat sinua keräämään energiakenttiä, chakraksia, meridiaaneja ja vahingoittuneiden, tukittujen ja kiinnijääneiden tunteellisten ja henkisten energioita. Energiavirtojen vapauttaminen sallii, fyysisempää terveyttä ja vireyttä.

Autan myös muita värin parantumisella, ja koodaamalla parantavat ja henkiset kasvutaajuudet taiteeksi. Energiaa vapauttava esitysohjelma joka löytyy HealingHolograms.com web-sivuston pääsivulla, voi auttaa henkisessä kasvussa ja parantaa kaikkien teidän elämänne alueiden laatua. Loin erityiset kuvat tässä esityksessä auttamaan teitä parantumaan ja tasapainottamaan kutakin chakraa; selvittäkää meridiaaninne; parantakaa säteilynne; vapauttakaa pelkonne; selvittäkää rahaongelmat ja tasauksen "vetovoiman lailla".

Rohkaisen teitä katselemaan esitystä ja kirjautumaan vapaata valistustani ja henkistä Healing E-kurssia varten. Ilmoittautukaa osallistuaksenne tähän ilmaiseen ohjelmaan käyttäen laatikkoa ylemmässä vasemmassa jokaisen web-sivun kulmassa, tai rekisteröidy laatikossa, joka löytyy esityksen alta.

Kutsumme teitä käymään verkkosivuillamme saadaksenne lisätietoja verkkopalveluistamme. Kaikki sisältö sivuillamme on englanninkielisenä. Myös kaikki kirjeenvaihto englanninkielellä.

Klikkaa tästä sivuillemme!

vapauta pelkosi

henkinen kasvu

energiaparantaminen

vetovoiman laki

paranna chakrasi

paranna aurasi