Καλωσορίσατε στο κόσμο του Bill
  
Οι συστάσεις του Bill
   Συχνές ερωτήσεις
   Δωρεάν
   Σχετικά με το δελτίο του Bill
   Ο θεραπευτής μέσω διαδικτύου Bill Austin
   Συστάσεις
  


Τα προγράμματα της Healing Holograms
   Καθημερινό πρόγραμμα στήριξης 
   Θεραπευτικό πρόγραμμα έναντι αμοιβής

   Αυτοθεραπεία

 


Ιαματικές συνεδρίες
   Φτιάξε τις ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ
  
Ενεργοποιήσεις DNA
   Καθάρισμα των ενεργειακών χώρων
   Ενεργειακό σέρβις
 


Βαθειά γνώση της αγγελικής κατάστασης (AM)
   AM - Ψυχική ίαση
   AM - Νοητική ίαση
   AM παρελθόντων γεγονότων
   AM - Ίαση της προσωπικότητας
   Αγγελική επιφοίτηση
 


Βαθειά γνώση της πρακτικής (PM)
   Συνεδρίες καθαρισμού PM
   Συνεδρίες PM για εξυγίανση του προφίλ
   Συνεδρίες PM για την αφθονία
   Υψηλές ψυχικές γνώσεις ΡM
   Συνεδρίες επιφοίτησης PM
 


Ιαματικά προϊόντα
   Βίντεο Βαθειά γνώση της αγγελικής κατάστασης
   Βίντεο Βαθειά γνώση της πρακτικής
   Ιαματικά κιτ έναρξης
   Ιαματικές ενότητες σε ηχητική μορφή
 

Copyright @ 2009,
 William M. Austin, III.

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Αρχική σελίδα | Σχετικά με τον Bill | Προγράμματα | Ίαση | Πνευματική Ανάπτυξη | Εκπαίδευση | Τέχνη | Συνεταιρισμοί
Ονομάζομαι Bill Austin και είμαι πνευματικός θεραπευτής, δάσκαλος, καλλιτέχνης και ιδρυτής πολλών μορφών ενεργειακών και πνευματικών θεραπειών. Προσφέρω βοήθεια σε ανθρώπους απ'όλον το κόσμο σε θέματα πνευματικής θεραπείας και επιφοίτησης εδώ και εννέα χρόνια. Έχω ανακαλύψει ότι η πραγματική πηγή της ευφορίας είναι ενεργειακή.

Οι περισσότερες αρρώστιες προέρχονται από μπλοκαρισμένες πνευματικές και διανοητικές ενέργειες. Η ενεργειακή θεραπεία καθαρίζει την αύρα, απελευθερώνει τους μεσημβρινούς της ενέργειας, θεραπεύει και ισορροπεί τις τσάκρες. Το σύστημα των επτά τσάκρα (ρίζα, ιερόν οστούν, ηλιακό πλέγμα, καρδιά, λαιμός. τρίτο μάτι και κορόνα) περιέχουν τα κυριότερα ενεργειακά κέντρα του ανθρώπινου σώματος.

Προσφέρω πολλών ειδών θεραπευτικές συνεδρίες και ενεργοποιήσεις της πνευματική ανάπτυξης που σας βοηθούν να μάθετε τα ενεργειακά πεδία, τους μεσημβρινούς και τις αύρες με χαλασμένες, μπλοκαρισμένες και παγιδευμένες πνευματικές και διανοητικές ενέργειες. Απελευθερώνοντας τις ενεργειακές ροές, αισθάνεσαι πιο υγιής και γεμάτος/η ζωντάνια.

Βοηθώ τους άλλους ανθρώπους μέσω της χρωματοθεραπείας και εισάγοντας στην τέχνη θεραπευτικές συχνότητες καθώς και συχνότητες ανάπτυξης. Μια δωρεάν παρουσίαση στην κεντρική σελίδα της HealingHolograms.com μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε ψυχικά και να βελτιώσετε την ποιότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Δημιούργησε τις εικόνες αυτής της παρουσίασης ειδικά για να σας βοηθήσω να θεραπεύσετε και να εξισορροπήσετε κάθε τσάκρα, να καθαρίσετε τους μεσημβρινούς, να θεραπεύσετε την αύρα σας, να διώξετε το φόβο, να καθαρίσετε τα μπλοκαρίσματα που αφορούν στο χρήμα και να ευθυγραμμιστείτε με τον "νόμο της έλξης".

Σας ενθαρρύνω να δείτε την παρουσίαση και να εγγραφείτε στο δωρεάν μάθημα μέσω διαδικτύου σχετικά με την Επιφοίτηση και τη Ψυχική Θεραπεία. Εγγραφείτε στο δωρεάν αυτό πρόγραμμα χρησιμοποιώντας το κουτί που βρίσκεται επάνω αριστερά σε κάθε σελίδα ή εγγραφείτε μέσω του κουτιού εγγραφής που βρίσκεται κάτω από την παρουσίαση.

Όλες οι πληροφορίες στο site μας παρέχονται στα αγγλικά. Επιπλέον, όλη η αλληλογραφία πρέπει να συντάσσεται στα αγγλικά.

Κάντε κλικ εδώ για να εισέλθετε!

διώξτε το φόβο

Ψυχική ανάπτυξη

ενεργειακή θεραπείας

νόμος της έλξης

θεραπείες τσάκρας

θεραπείες αύρας